Bouw uw eigen marktplaats

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Indien u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het kopen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich gemakkelijk kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Iemand met interesse in een aangeboden object kan simpel reageren op een advertentie. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een eigen marktplaats starten kan zorgen voor extra inkomsten. U kunt gebruik maken van een marktplaats script. Meer daarover kunt u lezen op . Het is niet nodig om technische kennis te hebben om dat op te zetten. U hoeft geen webprogrammeur meer in te huren ervoor, want de benodigde functionaliteiten zitten in het script. U krijgt de beschikking over een beheeromgeving. Daarmee past u de advertentie website zeer gemakkelijk aan.

Indien u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het plaatsen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Verder zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats script. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u tijdens de installatie op. In de beheeromgeving kunt u deze gegevens gemakkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. De zoekwoorden en de beschrijving zijn ook per afzonderlijke categorie op uw advertentie website in te vullen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.