Bouw je eigen affiliate website

Zou u op een relatief gemakkelijke wijze extra inkomen willen genereren? Het idee achter affiliate marketing is dat u zelf geen producten hoeft te hebben en dat u de producten van anderen promoot. U ontvangt een vergoeding wanneer er via uw website iets wordt verkocht. Adverteerders voor uw website kunt u via de diverse affiliate netwerken vinden.

Met een affiliate marketing webwinkel kunt u relatief eenvoudig online inkomen genereren. U installeert de webwinkel 1x en daarna verloopt het inladen van de feeds automatisch. U zult daarna automatisch inkomen kunnen genereren met de affiliate webwinkel. De feeds inlezen gebeurt automatisch, zodat u altijd een up to date productaanbod zichtbaar heeft binnen uw affiliate webwinkel.

Voor meer informatie over het beginnen van uw eigen affiliate webwinkel, raad ik u aan om het artikel Geld verdienen met een affiliate webshop door te nemen. Om een affiliate webwinkel draaiende te houden is het namelijk een goed idee om een daarvoor bedoeld PHP script te gebruiken. Klik snel op de link wanneer u op zoek bent naar een betaalbaar affiliate webwinkel script.

U zult de volledige controle over uw website krijgen via de beheeromgeving. Wanneer u kleuren aangepast heeft, zal uw website meteen in de nieuwe kleuren getoond worden. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. En dat op een betaalbare manier met een script dat reeds voor u is gebouwd.