Bouw een responsive startpagina website

Het bekijken van de mogelijkheden van startpagina’s is verstandig als u zich met SEO bezig houdt. Met een startpagina website kunt u de vindbaarheid van andere websites flink verhogen. Startpagina links helpen bij het krijgen van meer bezoekers en eventueel klanten. U kunt links op uw website verkopen.

U kunt online meer informatie over zo een tool vinden. Zo zou u Eigen startpagina bouwen eens door kunnen nemen. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het beginnen van een startpagina website simpel. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. Het aanmaken van een widget aan een dochterpagina is zeer gemakkelijk. Het script maakt het voor bezoekers tevens eenvoudig om een betaalde link aan te melden. Online inkomen genereren is op deze wijze een optie. De prijzen daarvoor mag u zelf bepalen. Zowel Nederlandse indien Belgische betaalmethoden worden daarbij ondersteund.

De bezoeker kan gemakkelijk een link toevoegen aan uw site. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Als het invullen is gebeurd, kan de bezoeker voor de link betalen. Zowel Nederlandse als Belgische gebruikers kunnen eenvoudig betalen voor de aangemelde link. Het in PHP ontwikkelde inlogsysteem is veilig. Gegevens worden op strikte wijze gevalideerd. Daarmee maakt u het hackers moeilijk om in te breken op uw PHP site. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. De kosten kunt u op deze wijze weer terugverdienen.