Bouw een eigen startpagina website

Zelf een startpagina website is niet heel moeilijk. U kunt dit met een bijzonder script makkelijk realiseren. U kunt met behulp van deze pagina meer hierover te weten komen. Deze pagina bevat daarnaast een link naar een andere informatieve pagina. Een startpagina website bestaat uit diverse startpagina’s. Er is per startpagina doorgaans sprake van een specifiek onderwerp. Daarbij is een algemene startpagina bij veel websites maken toegestaan. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Hoe maak je een startpagina. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. Het is mogelijk om verschillende widgets op een makkelijke manier te plaatsen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen. Het startpaginascript biedt dus mogelijkheden om online inkomen te generen. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een gewone dochterpagina. Daarbij is er ondersteuning voor verschillende betaalmethoden.

De meta keywords en description stelt u op een simpele verstandige in met het startpaginascript. Onderaan een startpagina staan een aantal gemeten gegevens. Dochterpagina’s krijgen daarbij een eigen subdomein toegewezen. Schaft u het script aan, dan is zelf programmeren niet nodig. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script.