Betaalbaar een uitgebreide portaalsite ontwikkelen

Het is goed om zelf een startpagina website te hebben voor linkbuilding. Zo een PHP script hoeft u niet zelf te bouwen. Qua bestaande scripts voor het beheren van een startpagina website is er voldoende aanbod. Zo een script kan op uw webhosting worden geïnstalleerd. U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. U mag op een aantal van deze website gratis een eigen startpagina samenstellen. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Houd u zich niet aan de voorwaarden, dan kan men uw dochterpagina verwijderen. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Een moderne portaalwebsite samenstellen meer informatie. Een startpagina website kan relatief eenvoudig met behulp van een PHP script worden opgezet. U bent dan baas over uw eigen website. Inkomsten zijn ook te generen met het aanbieden van betaalde links. Daarbij kunt u zelf bepalen welk bedrag er wordt gerekend voor de plaatsing van een nieuwe link. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Veel bezoekers zullen een link willen kopen om niet zelf een dochterpagina te hoeven maken.

Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen. Naast gewone links kunt u op de startpagina website ook affiliate links toevoegen. Alleen bevat een affiliate link een ID waarmee kan worden nagegaan welke verkopen via u verlopen. Wanneer u er serieus mee aan de slag gaat, kunt u een fulltime inkomen uit affiliate marketing halen. Wanneer online marketing is iets waar u zich mee bezighoudt, dan kan een startpagina website wellicht nuttig voor u zijn. Het is van belang dat u daadwerkelijk actie onderneemt.