Beheer van uw linkpagina

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Natuurlijk is dat mogelijk. Zelfs wanneer u weinig technische kennis heeft. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de link naar de pagina Startpaginascript komt u aan meer informatie. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Met behulp van een speciaal beheeromgeving op uw website past u de site eenvoudig aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Het is mogelijk om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.