Beheer startpagina

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze optie is mogelijk. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dat doen met behulp van een PHP script. Meer informatie is op te vragen via Startpaginascrtipt. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Met behulp van een speciaal beheergedeelte op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Meteen na de betaling wordt de link zichtbaar. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. U kunt op het moment dat beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Het is mogelijk om verschillende andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.