Beheer professioneel een eigen startpagina site

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. U kunt een inkomen via internet realiseren wanneer u zelf een website hebt. Daarbij zult u wel voldoende bezoekers op uw site moeten hebben. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Een eigen startpagina samenstellen helpt om deze backlinks in elkaar te zetten.

Via de pagina eigen startpagina samenstellen is er meer informatie te vinden over linkbuilding. U kunt via die pagina een script downloaden waarmee u een eigen startpagina website kunt realiseren. Aanmelden voor een eigen startpagina kan heel eenvoudig via een speciaal daarvoor bedoeld formulier op de website.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. Marketingtechnisch is dat uiterst interessant omdat u de aandacht naar een specifieke categorie kunt toetrekken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Een dochterpagina kan geheel aan een specifiek onderwerp gewijd worden.

Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. De bedrijfsgegevens voor bovenaan de factuur kunt u via het beheerpaneel invoeren. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.