Beheer gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. De pagina Startpaginascript inloggen uitloggen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. Daarbij is een link vanuit de homepage vaak waardevoller en kunt u voor dit type link een hoger bedrag instellen. Met behulp van het script bouwt u eenvoudig een online inkomen op. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.