Beheer een lijst van je bookmarks

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. Op uw website is een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich kan registreren voor het beheer van een eigen startpagina.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Je favoriete websites op een rijtje. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Het gaat daarbij om een modern script. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

De homepage kunt u net als iedere andere dochterpagina inrichten. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. Een widget bevat bijvoorbeeld het laatste nieuws die aan uw bezoekers wordt weergegeven. Een beheerder kan heel makkelijk de kleuren van zijn of haar startpagina veranderen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. De meeste pakketten zullen moeiteloos PHP scripts draaien. Ook is het script eenvoudig via de scripttaal PHP uit te breiden met extra functies.