Begin uw eigen advertentie website

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Je marktplaats eenvoudig maken door. Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Het advertentie script zal daarbij letten op eventuele spam. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen via een ander eenvoudig op te vragen formulier. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. U stelt in de beheeromgeving vrij gemakkelijk in welke betaalde plaatsingsopties u biedt. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. Een extra inkomen met affiliate marketing kan zo worden opgebouwd.