Begin je eigen affiliate shop

Een affiliate script kan eenvoudig worden ingezet voor het genereren van online inkomsten. U verdient dan geld met de promotie van de producten van derden. Het is dan niet noodzakelijk om eigen producten te bouwen. Voor affiliate marketing kan een PHP script worden ingezet. U kunt de feeds van bijvoorbeeld TradeDoubler in het script plaatsen. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt.

Deze feeds van bijvoorbeeld Daisycon plaatst u eenvoudig in het script. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt. Wilt u hier meer over weten, klik dan op de link affiliate shop. Het script is vrij eenvoudig aan te schaffen. Het is mogelijk om de benodigde webhosting en het domeinnaam direct samen met het script te kopen. Alles wat nodig is voor uw eigen affiliate winkel, haalt u zo in huis. U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u inlogt binnen het beheerderspaneel. U kunt dat beheerpaneel gebruiken om wijzigingen aan te brengen binnen uw webshop.

De rubrieken die binnen de productfeeds worden gebruikt, kunt u koppelen aan de rubrieken binnen uw webshop. Er is verder de mogelijkheid om het script met extra mogelijkheden uit te breiden als u dat wilt. U kunt extra bezoekers aantrekken met behulp van een blog module die aan de shop kan worden toegevoegd.