Begin een eigen portaalsite

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Vaak zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Zeker weten kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Echter kan dit best lang duren. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Begin uw eigen portaalsite. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script verder een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich via uw website als paginabeheerder aanmelden. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Naast links zijn er verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het toevoegen van een nieuwe dochterpagina. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Koopt u het startpaginascript dat op de vermelde pagina wordt genoemd? Per afzonderlijke rubriek is er doorgaans de optie om de metagegevens in te stellen. Het script kan uiterst handig zijn wanneer u iets doet met linkbuilding. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst toevoegen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is uiterst eenvoudig. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Het script biedt hier faciliteiten voor. Het is ook een mogelijkheid om verschillende banners af te laten wisselen.