Begin een eigen affiliate internetshop

U kunt affiliate marketing inzetten om extra inkomsten voor uw bedrijf te genereren. Met affiliate marketing verdient u geld met de promotie van reeds bestaande producten. In dat geval is het niet nodig om eigen producten in elkaar te zetten. Er kan een PHP script voor het opzetten van de webshop worden gebruikt. U kunt eenvoudig feeds plaatsen van bijvoorbeeld TradeTracker. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald.

Deze feeds van bijvoorbeeld Daisycon plaatst u eenvoudig in het script. Het script zal de feeds periodiek ophalen en de producten die daarin staan toevoegen of actualiseren binnen de webshop. Wilt u hier meer over weten, klik dan op de link affiliate marketing webshop. Alle benodigde onderdelen van een affiliate shop zitten in het PHP script. U kunt direct een domeinnaam registreren en webhosting aanvragen via dezelfde pagina. Alle benodigde dingen heeft u dan meteen in huis. U kunt de beheeromgeving eenvoudig bereiken door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Binnen dat beheerpaneel brengt u gemakkelijk wijzigingen binnen uw webwinkel aan.

Het beheer van uw affiliate webshop kan vanaf iedere denkbare plek worden gedaan. Met behulp van een laptop is het mogelijk om vanaf iedere plek in te loggen binnen het beheerpaneel. Handmatig bijwerken is overigens zelden noodzakelijk. Het assortiment wordt automatisch actueel gehouden omdat het script periodiek productfeeds inleest en de productinformatie bijwerkt.