Affiliate marketing via uw eigen website

De vormgeving van uw site kan via de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. Verder is de ontwikkelaar van het script goed bereikbaar voor vragen. De ontwikkelaar heeft op de website ook een aantal voorbeelden van klanten geplaatst.

Een eigen affiliate webwinkel biedt voldoende manieren voor het genereren van online inkomen. Raadpleeg de hierboven vermelde link als u geld verdienen met een affilaite webshop wel ziet zitten. Wilt u producten van derden verkopen via uw webshop dan is dat met affiliate marketing ook prima mogelijk. U kunt met behulp van een PHP script uw eigen affiliate marketing webshop runnen. De pagina affiliate webshop bevat handige informatie over dergelijke PHP scripts. U kunt zo bouwen aan een stabiele inkomstenbron via het internet. U bent niet gebonden aan een kantoor, dus u kunt eventueel onderhoud vanaf iedere mogelijke locatie doen.

Een manier om online geld te verdienen is met een affiliate webshop. Wilt u meer informatie over een eigen affiliate webshop starten, klik dan op de link die eerder in dit artikel genoemd werd. Ook kunt u binnen uw webwinkel affiliate feeds inladen zodat u ook aan de producten van derden kunt verdienen, als u dat wilt.