Affiliate inkomen met uw eigen affiliate internetshop

Inloggen op de beheeromgeving om uw website bij te houden kan vanaf elke plek op de wereld. U kunt simpelweg vanuit huis beginnen met het uitbouwen van uw affiliate webwinkel. Wilt u meer hierover weten, neem het artikel affiliate webshop beginnen dan eens door. Als u daar oor naar heeft, dan kunt u het zelfs uitbouwen tot een fulltime inkomen waarbij processen zoals het toevoegen van producten geautomatiseerd verlopen.

Een aantal mensen kiest ervoor om een startpagina website in te zetten voor het promoten van affiliate producten. Reguliere links worden dan met affiliate backlinks afgewisseld. Ook maakt men vaak dankbaar gebruik van de mogelijkheid banners te plaatsen.

Naast de beschikking hebben over CMS software, is het van belang dat u webhosting regelt voor uw nieuwe site. U plaatst de bestanden van het script op uw webhosting pakket. Verder is het handig om een domeinnaam te registreren die beschrijvend is voor de website.

Via de beheeromgeving kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van uw webwinkel aanpassen. De categorieën voor uw webshop kunt u via het beheerpaneel heel gemakkelijk samenstellen. Het beheerpaneel geeft u tevens de mogelijkheid om de kleurstelling aan te passen. Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. U hoeft niets over programmeren te weten. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.