Affiliate geld verdienen via een eigen website

Wanneer u een affiliate webshop heeft, verkoopt u producten van derden op affiliate basis. Er wordt vanuit uw site verwezen naar de website naar de feitelijke aanbieder. U ontvangt per verkoop een commissie, meestal een percentage van het aankoopbedrag.

De vormgeving van uw site kan via de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. Heeft u problemen bij de installatie of het gebruik van het script, dan is de aanbieder goed bereikbaar voor vragen. De ontwikkelaar heeft op de website ook een aantal voorbeelden van klanten geplaatst. Een affiliate webshop runnen kan met behulp van een PHP script. U kunt meer informatie over zo een script op de pagina affiliate marketing webshop vinden. Affiliate sites kunnen een leuk zakcentje opleveren. En dat terwijl u vanaf iedere mogelijke plek ter wereld kunt werken aan de promotie van uw website.

Een online webshop biedt u op verschillende manieren de mogelijkheid om inkomsten te generen. Wilt u meer informatie over een eigen affiliate webshop starten, klik dan op de link die eerder in dit artikel genoemd werd. Ook kunt u binnen uw webwinkel affiliate feeds inladen zodat u ook aan de producten van derden kunt verdienen, als u dat wilt.