Affiliate geld verdienen met uw website

Heeft u behoefte aan een extra inkomstenbron? Online inkomen generen kan bijvoorbeeld met een affiliate marketing webwinkel. Er wordt per verkoop een vergoeding aan u toegekend. Een affiliate netwerk zoals TradeTracker geeft u de mogelijkheid om op deze manier producten binnen uw affiliate webwinkel aan te bieden. Is dit voor u een interessante vorm van online geld verdienen? U kunt meer over de voordelen van een affiliate marketing webwinkel lezen op Affiliate marketing via uw eigen website. Met behulp van een script brengt u zeer gemakkelijk wijzigingen aan, aan uw webwinkel.

Het toevoegen van producten binnen uw internetwinkel gebeurt automatisch. Product feeds geven de mogelijkheid om meerdere artikelen tegelijkertijd toe te voegen aan de website. Dit updaten van het productaanbod gebeurt iedere dag. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Wilt u op een aantal vaste plekken banners toevoegen? Het script is uitgerust met een beheerpaneel waarmee dat een fluitje van een cent is. Wanneer u het script installeert, krijgt u de mogelijkheid om een account aan te maken waarmee de website kan worden onderhouden. Daarmee kunt u op ieder gewenst tijdstip inloggen om aanpassingen door te voeren aan de website.